Marka należy do:
      mgr inż. Sylwia Szlandrowicz, Rusłan Kozynko
      Wynik ogólny:
      Ekologia
        6 / 7
      
        
        Społeczeństwo
        4.5 / 7
        
      Szczegółowe wyniki
      Surowce
          1.5 / 2
          
        Techniki produkcji
          2 / 2
          
        Zarządzanie środowiskiem
          1 / 1
          
        Opakowania
          0.5 / 1
          
        Ślad węglowy
          1 / 1
          
        Standardy pracy
          4 / 4
          
        Ekonomia społeczna
          0 / 2
          
        Przejrzystość
          0.5 / 1
          
        Ranczo położone w jednym z najczystszych terenów Polski na Mazurach prowadzą Sylwia, absolwentka hodowli zwierząt na poznańskiej Akademii Rolniczej i Rusłan. Ranczo Frontiera jest znane z produkcji serów typu fermierr – czyli wytwarzane na małych farmach, ręcznie, z mleka surowego, tradycyjnymi metodami, bez użycia środków chemicznych. Wybór jest imponujący: ser owczy młody, ser owczy dojrzewający, dżersejowe sery podpuszczkowe długo dojrzewające oraz sery z przerostem pleśni niebieskiej. Mleko owcze oraz jabłka z gospodarstwa posiadają certyfikat ekologiczny.



Gdzie kupić?
        Sklepy internetowe
          
        Sklepy stacjonarne
          Ranczo Frontiera
Warpuny 4
11-731 Sorkwity
        Warpuny 4
11-731 Sorkwity
Komentarze
      
    
